busekrnn Gzd3264 bende ilk yılı olduğu için devlete vermeyi düşünüyorum aslında çünkü ilk yıl sürekli hasta oldukları için devamlı gidemiceğini düşünüyorum alıştırma olur 🙂↕️
Gzd3264 busekrnn kesinlikle öyle devlet için eylülü beklemen gerekiyor canım kapanmasına 3 hafta kaldı çünkü ☺️
papatyam2019 Gzd3264 düzce de 5 yaş altını alan devlet okulu var mı merkezde biz şuan Mardin deyiz düzceyi yazdık tercihlere okulları araştırdım biraz ama okullar konusunda pek bir şey bulamadım 🙈
Gzd3264 papatyam2019 yaa bende asker eşiyim götürülemicek yer çıktı bu sebepten memleketteyim eğer buraya çıkarsa yardımcı olabilirim her açıdan 🌸 3 yaş itibaren alan okullar var oğlum gidiyor şuan az kaldı kapanıcak okulu🥰
papatyam2019 Gzd3264 çok teşekkür ederim bugün yarın açıklanır diye bekliyoruz inşallah aciklanirda düzce çıkarsa yazarım size 🥰 çok istiyoruz düzce çıkmasını inşallah çıkar 🙏
Gzd3264 papatyam2019 bizimde muhtemel oldu bence bi ucundan bekliyorum ama çıkmazsa 1 sene daha burdayım 🌸neden düzceyi bu kadar çok istiyorsunuz
papatyam2019 Gzd3264 hakkınızda hayırlısı olsun 🌼 arkadaşlarımız hep duzcedeler ve memleketimize de yakın o yüzden istiyoruz bakalım hayırlısı
kanalize busekrnn bende koçyazıda oturuyorum kızlar memnun oldum buralı değilim burada dördüncü senem 😊
Gzd3264 kanalize yaa ne güzel aramızda 1 yol var sadece yakın sayılırız bende çağsu tarafındayım 🌸 tanışalım istermisin