Ozlemcy Kızım 3 aylık bugün menenjit aşısı oldu ve agrısı öok gibi ağlıyo hep en geç 11 de uyuyan kızım uyuyamıyor ağlıyor gözünden uyku akıyor napmalıyım
Prensesannesi53 Ozlemcy ben calpol veriyordum aşı günleri canım hemsire 6 saatte 1 verebilirsin cok ağlarsa demisti bende veriyorum degisik icli ağladığında sakinleşiyor
Filizak Ozlemcy bizimde Pazartesi üç aylık kontrolü var özel rota ve menenjit aşıları var ikinci ay aşılarında bile benim oğlum kıyametleri kopardı huysuzluk ağlamalar ama nasıl şimdi bunu görünce hepten korktum 😟
Ozlemcy mom0989 verdim ama normalde hiç böle olmazdı verem aşısına zor diyorlardı ama o bile böle olmamltı
Prensesannesi53 Ozlemcy Oy kiyamam ona annesii kucak istiyorlar tabi orda rahat ediyorlar bizimkide hep kucakta olur genelde asi oldugu gunler bn de napim bugunde boyle olsun dyip hic indirmiyorum
Ozlemcy ElizErva verdim asıdan önce verdiler 6 saat sonra ver dediler sonra ateşi çıkarsa ver dediler vereli 4 saat oldu ateşi yok ama daha versemmi bilemedm
zeynepzeze İki gün böyle oluyor biraz zorluyor bebekleri. Aşı bölgesine kolonyalı pamuk bas demişti hemşiremiz. Birde calpol.
Ozlemcy Filizak rotanın ikinci dozunu bize bidaki ay vurcaklar inşallah sizinki böyle olmaz ya birde uzaktan arkadaşım geldi onunlda hiç ilgilenemedm çok sinirimm bozuldu vala