Hunilianne Bana da prematüre takibi yapan ayrıca sorunlarıma mesajla dönüş yapabilen doktor lazım. Ahh kadın doğum doktorum keşke çocuk doktoru da olsaymis diyorum bazen 😅😅
Miraakdag Hunilianne ozel sigortaniz varsa medikalparkta berat beyi oneririrm. Ben kendisinden cok memnundum ama sgk ile anlasmasi olmadigi icin muayne ucreti 345 tl degistirmek zorunda kaldim. Kendisi eskiden yenidogan yogun bakim doktoruymus, bu sebepten prematurelerle ayri bi ilgili. Premature olup giden arkadaslarim kendisinden cok memnun
Miraakdag Snykz aynen bende oyle. Kafama gore bi doktor bulamayacagim sanirim. Istiyorumki ben birsey sordugumds yeterli aciklamayi yapsin gecistirmesin. Aylik guzel bilgiler versin yonlendirsin... Ve whatsaptan yazdigimda aciklayici sekilde donus yapsin.
Snykz Miraakdag eger bulursan bana da bilgi verir misin Metin bey çok seviliyor ama ben randevu için aradıgımda bir hafta sonraya randevu verdiler 🤣
Ademinee Kiz kardeşim cihanda çalışıyor metin beyin başarısından ve hasta çokluğundan çok söz etmisti ozan beyde varmış oda çok iymis ama o sadece alsam 6 ve 11 arası hasta bakıyormuş
Hunilianne Ademinee Ozan beyin saatleri çok iyi bize göre bir iki kere gittik ama çok hızlı konuşuyor ve telefonunu vermedi 🙃
Nagihandefne İlgi hastanesi Yusuf çalışkol kesinlikle tavsiye ederim. İlgi alaka herşeyiyle süper bi doktor
HamzaSiracveBen Akademi hastanesin de erdal pazar cok gulec yuzlu bir adam ve gercekten takip yapıyor aylık kontrole gittiğimiz de bile bi dahaki ay sunlrı da yapıcaz diye hep anlatır her gittiğimiz de rutin kontrolunu yapar kımısı sadece derdını dinliyor o konuda içim cok rahat ben demeden bastan asagıya bakıyor cocuguma benden cok kendi soru yagmuruna tutar
Zeynep_41 Medical Park Dr.Berat Yücel her konuda eksiksiz müthiş bir doktor her tanıdıgıma tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tavsiye edip memnun kalmayan görmedim :)
Burcu-41 Medikalparkda gülten yaylacı kesinlikle harika bir doktor cok ilgili ayse sibel hanımda cok iyi bir doktor ama onu bırakıp gülten yaylacıya geçtim kesinlikle basta geçseymişim dedim😊
bsrkya Fatmavrsn Cidden nasıl memnunsunuz o doktordan bilmiyorum ben defalarca gittim her defasında telefonla iletişim kurabilirmiyiz dediğimde evet diyordu ama mesajlarımı gördüğü halde cevap vermiyordu
Fatmavrsn bsrkya bi çok tanıdığıma tavsiyede ettim memnun kaldılar aslinda ama size niye öyle yaptı bilemedim
bsrkya Fatmavrsn Valla bilmiyorum görümcemede bana yaptığını yaptı o yüzden değiştirdim doktorumuzu şimdi körfez marmara kaya beye gidiyorum memnunum ondan
Annelikkariyer Konu güncel değil sanırım ama ben Medar Hastanesi’nin izmit şubesinde Mine Hanıma götürdüm gece ateşlendi, derdini anladi çocuğumun çok ilgilendi, hiçbirsey atlanmasin diye gece olmasina rağmen herseyine baktı sağolsun artık ben ona gidiyorum ben