Miraakdag Merhaba Izmit merkez ozel hastanelerde gittiginiz ve memnun kaldiginiz cocuk doktoru onerisi alabilir miyim? Benim icin en onemli seylerden biri aciklayici cevaplar alabilmem ve telefon ile heran ulasilabilir olmasi. Simdiden tesekkur ederim.
duru_ Miraakdag bizde cihan hastanesi metin beye gidiyoruz çok ilgili memnunuz☺️ Medikal park bilge beyde harika bi doktor anında whatsaptan dönüş yapıyor
Samya Miraakdag medikalpark Ayşe Sibel hanım çok memnunuzZ her ay herşeyi açıklıyor neler yapman gerektiğini o ay nelere dikkat etmen gerektiğini söylüyor tavsiye ederim
Candy_liz Miraakdag özel ilgi sevil öztürk doktorumuz memnunuz.. whatsapptan dönüş sağlıyor ilgili ve cana yakındır..
Nry41 Kocaeli hastanesi(yeniköydeki) yusuf kuşdal.ilgi alakası açıklayıcı konuşmaları bebeğimle ilgilenmesi,teşhisleri açısından çok memnunum.
Candy_liz Nry41 ben hiç memnun kalmamıştım anne sütü düşmanı kendisi, hep yorgun ve üst üste gitsen de seni zerre hatırlamıyor, kötümser ve ilacı seven bir doktor..
bsrkya Fatmavrsn Cidden nasıl memnunsunuz o doktordan bilmiyorum ben defalarca gittim her defasında telefonla iletişim kurabilirmiyiz dediğimde evet diyordu ama mesajlarımı gördüğü halde cevap vermiyordu
Adadef Medical park Berat Yücel çok ilgili bir doktor siz sormadan tüm herşeyi anlatıyor ve çok rahatlatıyor
Mavis123 Medikal Park Berat Yücel harika bir doktor ilgisi alakası her şeyi. Çok titiz her konuda tavsiye ederim.
Snykz Miraakdag 😁bnm için mi açtınız bu postu, doktorum iyi ama herşeyi ben araştırıyorum agzından kerpetenle laf alıyorum vallahi billahi bu forumdan daha çok yararlı bilgi alıyorum ben Cihanda Metin beyin namını çok duydum...
Miraakdag Snykz aynen bende oyle. Kafama gore bi doktor bulamayacagim sanirim. Istiyorumki ben birsey sordugumds yeterli aciklamayi yapsin gecistirmesin. Aylik guzel bilgiler versin yonlendirsin... Ve whatsaptan yazdigimda aciklayici sekilde donus yapsin.