Deletedmom_115 Kızlar bebeğim 50 cm doğdu, bugün doktor kontrolü vardı boyu 57 cm doktor az dedi. Sizin 3 aylıkken boyu kaçtı bebeklerinizin?
eclahu Deletedmom_115 37 haftalık 47 cm doğdu 3 aylık oldu 62 normalmi bilmıyorum seninkıde normal canım her doktorun dedine bakma sağlıklı olsun narin olsun ne var bunda
Ruzgarperisi Deletedmom_115 ilk kızım 52 cm doğdu. ikinci kızım 50 cm doğdu . Her ikisi 3ayda 61cm di
maygirl Deletedmom_115 daha 62 olmasi icn 6 aya kadar zamani var saglikli olsun neden 2 3 cm e takiliyorsunuz uzar. daha 3 aylik cnku 6 ay olupta 62 ye ulasmamis degil ki…cokta minik degil .belki yapisi oyle belki genetikte onemli belki siz minyonsunuz gibi gibi syler..siz kiyaslama yapmayin baska bebekler ile…cok cok geri kaliyorsa dusunur insan ama daha zamani war🤗
limonzeytinmom Deletedmom_115 6500 gr 62 cm ama kızım 4130 gr 56 cm dogdu zaten. 🙄 Ayda 2 cm uzamış yani sizinki de normal niye az demiş ki
Deletedmom_115 eclahu ya sağlık ocağına götürdüm 2 gün önce hemşire boyu kilosu gayet iyi dedi ama doktorumuz az dedi üzüldüm biraz ben mi yanlış yapıyorum acaba
Deletedmom_115 Ruzgarperisi demir kullanmadım ondan mı böyle oldu acaba? Doktor bugün yazdı bugün başlıycam, sağlık ocağının verdiği bize iyi gelmedi o yüzden kullanmadım
Ruzgarperisi Deletedmom_115 hiç bişey kullanmadım. Sadece D vitamini veriyordum hər ikisinə. Devam ediyordum şu ana kadar. Sadece birazcık ara verdim.yaza girdiğimiz için. Biraz geçsin tekrar baslicam
ceydakerem Sağlıklı olsun keyfi yerinde mi gerisini boşver biraz büyüyünce baskete gider sporlarla desteklersiniz sıkma canını başkasıyla kıyaslama . Doktorlar yapıyor bunu 🥰(sana söylüyorum ama insan düşünüyor haklısın )
Deletedmom_115 ceydakerem bronşit olduk iyileştik onun dışında bir sağlık problemi yok çok şükür, sağlık ocağı normal dedi doktor az dedi kafam karıştı yoksa bebeğim sağlıklı keyfi yerinde
Deletedmom_115 maygirl haklısınız ama doktor öyle deyince üzüldüm biraz, oysaki çok iyi bakıyorum düzenli sütünü veriyorum yetmeyince mama ile destekliyorum
edaaucarr 50 cm doğdu 3 aylık 65 cm 6900 gram geldi 3 aylık kontrolünde. Boyu uzun geldi banada hemşire normal dedi