Kbrsyf Merhaba kızlar, kullandığınız ve memnun olduğunuz veya iyi olduğunu bildiğiniz robot süpürge önerisi yapabilir misiniz hangisi kullanışlı olur ? çok pahalı bir şey alamam İşimi görecek fiyat performans ürünü arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ☺
Kbrsyf maygirl silme de yapıyor mu hiç arızalandı mı ya da haritalandırma da sorun yaşadınız mı bazılarında haritalandırma yapılsa da karışıklık gibi olabiliyormuş galiba
alpininannesi55 Kbrsyf evet canavar gibi evimde mutfak ta 3 4 cm lik bir rampa var canavar gibi cıkıyor 😂 silmesi de çok iyi evi kendim süpürüp onu calıştırıyorum yinede toz topluyor 😲😲😲
maygirl Kbrsyf silmede yapiyor canavar gibi yukseklikleride aşiyor arizalanmadı 110 m² ewim 120de olablir emin deilim ama 110dan asai degil ona eminim 2 defa supuruyor heryeri..wifi ile kullanablirsiniz wifisizde manuelde kullanilabilir yani..kutusunda yedek fircasida var..cogu magazada yok hepsi buradada var bi hepsi jet deposunda magazalrda teşhir vardi sadece oyuzsen hepsi buradada siparis vermistim ben 5.500 dü aldigimda 1 sene once şuan 10 ve 13 bin arasi degisiyor simdi baktim hepsi buradadab 13.300 fiyati..ayrica haritalandirmada karisiklik olmaz lazer sistemi tepeden degil yandan cunku..tepeden olanlar daha cok karisiklik yapiyormus serwis bilgisi bu sekilde idi.
Kbrsyf maygirl bunları bilmiyordum dediğim gibi araştırma fırsatım olmadı önce sizlerden tavsiye alıp sonra araştırmak istedim çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bakacağım mutlaka 😇
Krnalp Kbrsyf dream bot d9max yaklaşık 6 aydır kullanıyorum xiapmi mop 2 ile aynı olduğunu söylediler alırken xiaomi mağazasından almıştım çekiş gücü çok iyi aşırı memnunum ıslak kuru olarak kullanıyorum 1 yaşında oğlum var günde 3 sefer çalıştırdığım bile oluyor hiçbir sorun yaşamadım bende arkadaş tavsiyesi üzerine aldım çok memnunum hem de fiyatı diğer ürünlere göre daha uygun
Kbrsyf Krnalp bunu da dün biri daha önerdi fiyatı da daha uygun diye, alt markası gibi bir şey mi acaba bakacağım tavsiyeleri liste yapıp kıyaslarım artık teşekkürler 😇
havvamete Xioami vacuum mop 2 kullanıyorum 2 yıldır evim 85 metre kare tüm evi süpürünce geriye yuzde 65 falan şarjı kalıyor ben memnunum. Evde her yere Giriyo baza koltuk mutfak dolabı altına bile. Birtek 2 tane gardrop var onların altına giremiy evde yani. Ama tavsiyem roborock marka kesinlikle. Robot süpürge şahı roborocktur.
Kbrsyf alpininannesi55 bende bunları duyunca almaya daha çok heves ettim 4 yaşında oğlum 2.5 aylık da bi bebeğim var işlere yetişsem çocuklar kalıyor çocuklara yetişsem işler kalıyor çok yoruldum artık robotla daha kolaylaşır işim diye düşünüyorum bebeğim emeklemeye başlayınca da daha hijyenik olur en azından
ebrusalihhh Kbrsyf xiamio vacuum mop pro 2 kullanıyorum benim beklentimi karşılıyor süpürmeden sonra onu da açıyorum yine birşeyler buluyor mop özelliğidd iyii iz bırakmıyor