basakhanim34 yirmiikikasim23 bu çocuk aç herkes için 1 yaş altı da üstü de var. Diğerleri alerjik çocuklar içindi galiba
yirmiikikasim23 basakhanim34 tabi tadimdan once neye alerjisi oldugunu bilmedigimiz icin 3 ude sart oluyor sanirim
gamzes-26 İnstagramda birannenindeneyimleri diye bir hesap var pek çok tarif veriyor ona da bakabilirsiniz
Gencanne2 yirmiikikasim23 telegramda kitap pdf sayfaları var. Genelde her kitabın pdfsi ücretsiz var. İsterseniz birde ordan bakın
basakhanim34 yirmiikikasim23 ilk etapta bu çocuk aç ı alsanız yeter. Çok tarif var onları yapasıya çocuk büyüyor
MinikPandam_ yirmiikikasim23 ben pdf’ini bulmuştum ama silmisimdir muhtemelen. bence öyle olmazsa olmaz bisey değil. internette her tarif var ay ay
yirmiikikasim23 MinikPandam_ hicbir bilgim yok inan doktorun dediginden bisey anlamadim ee cevreme baksan çilingir sofrasi kurduruyolar 😑 o kitap cozum gibi geldi
Mnkksercem yirmiikikasim23 1 kitap 10 tl idi önce pdf attı bir kitabı sonra ben iban istedim ibana 10 tl attım. Öyle olunca da bunlar da hediyemiz dedi 3 kitap daha gönderdi.
Yeliz0607_ yirmiikikasim23 merhaba ben 5 bucuk sene once almistim ogluma acikinca yer bu cocuk ac kitabini benim cok isime yaramisti hep ordaki tarifleri yapip vermistim evet suan biraz pahali ama dedigim gibi benim isime yaradi simdi ikinci bebegime de alcam tekrar 2 bucuk ay sonra 😊
alparslanozyildiz yirmiikikasim23 Pinterest uygulamasında hepsi mevcut alma bence bende PDF olarak indirdim içerikleri aynı hemen heemn 😊