yirmiikikasim23 Kizlar biz ek gidaya geciyoruz da bu kitaplari kullanan varmi? Muazzam pahali da eger faydali olacaksa alacagim
lceLady yirmiikikasim23 Bence almaya değmez Hepsinin İçeriğini biliyorum Tarifler birbirine cok benziyor Googlede bebegin aylarını yazarsanız zaten çıkıyor ordan da bulabilirsiniz kitabi almaya gerek kalmaz Aynı şekilde instagramda çok daha güzel tarifler var
Maka_Paka yirmiikikasim23 Bence gereksiz. Kitapla olacak iş değil bu. Her bebeğin sevip sevmedigi yemek şekilleri farklıdır. Bebeğine göre hereket edersin, yemenin kitabı mi olur 😂
Tubatgn yirmiikikasim23 Nefis yemek tariflerinde bir sürü tarif var. Zaten belli bir süre sonra spontane yapıyorsun her şeyi ☺
Fatmaana yirmiikikasim23 hiç gerek yok bende özenip aldım bi kaç kez baktım resmen sonra kendinde bebeğini tanıdıkça yapıosn internette var
yirmiikikasim23 lceLady ah bu insta analari😅 instagramda onerebilcegin bir sayfa varmi peki takibe alayim bende
purpleblue yirmiikikasim23 zeynepaydins, annemioluyorumbensimdi, demiringunlugu Bunlarda var tarifler ☺️
yirmiikikasim23 Maka_Paka evet oda varda me bileyim ben bu oyunlara gelmezdim de 66 cmlik bir cuce çeldi aklimi😂
elmaliturtam yirmiikikasim23 inan ki üçünüde aldım hepsi instagramda orda burda olan tarifler iki kere anca açmışımdır kapağını kuzenim alacağım dedi ona verdim hemen o da aynı şeyleri söyledi.
asaletsoydangelir yirmiikikasim23 aylik canim bendeki 10 aylik var ve hiç kullanmadım diyebilirim sadece birkaç tanesini yaptim,üç tane çocuk getirdim hep kendime göre gittim kitabi cok yapmadım
asaletsoydangelir yirmiikikasim23 gereksiz vala hic boşuna para verme ona vercegine ilk aylarin yiyeceği seylere ver senin yediğin yemeğin farklısini yapacan bu kadar yani
yirmiikikasim23 asaletsoydangelir aynen vazgectim zaten sizler tecrubeli annelersiniz gereksiz dogru diyorsunuz 🫶🏻