Mgf tuzludakota inşllh inşllh valla bukdar zor olacağını düşünmemiştim hiç.ama fazlaca stresli bi işmiş
tuzludakota Mgf evet gerçekten öyle 10 günü gözden çıkarın sonrası çok daha kolay oluyor, sabırlı olmak çok önemli, Allah kolaylık versin 🤲🏻
mandalina_kokulum AselinnAnnesi Hayır maalesef hala altına yaptığı oluyor günde bir kere çıldırma noktasındayım artık
AselinnAnnesi mandalina_kokulum benimkide öyle napicaz :( teonun kaka kitabini sipariş verdim kitaptan medet umuyorum o derece 🤦
mandalina_kokulum AselinnAnnesi Herşeyi denedim kitap, çizgi film, şarkı , hediye, tuvalete çıkartma yapıştırma vs ama yok tek umudum eninde sonunda alışacak olması 20 yaşına kadar altına yapacak hali yok 🥹🥲
Alerjikrinit mandalina_kokulum biz tatile gittik belki pedagojik olarak yeni nesilin desteklediği bir yöntem değil ama havuza kakamızı yapamayız bizi havuza sokmazlar bir daha dedim. Otel odasında da aynı şekilde. Sonra babaannesine geçtik orda da babaanne yorulur halıları kirlenir dedim. Öğle uykusundan kalktığında ve sabah uyandığında çok sakin oluyor o zamanlar tuvalette uzun oturmaya ikna oluyordu kitaplarla anlattım. Biraz da hikaye uydurdum. Bak kakasını altına yapınca her yer kirleniyor ve annesi yoruluyormuş falan diye anlattım. Bu şekilde alıştı. Sonra eve geldik korktum tekrarlar diye ama evde kakam geldi demeye başladı. Komşumda tuvalet eğitimi veriyor o benden daha bilinçli davranmaya çalışıyor benim yöntemleri doğru görmüyor🤣 ve kızı oğlumdan daha büyük. Ama bence bazen aşırı iyimser tavırlarımız kuralları zorlamasına sebep oluyor. Onun kızı hem çişi hem kakayı uapıyor hala eve. Kaç aylık sizinki bilmiyorum ama oğlumu böyle alıştırdım. Yani biraz dış etkenleri kullandım. Öbür türlü de bizde sabır kalmıyor ya beni çok üzmüştü kaka olayı
mandalina_kokulum Alerjikrinit Yoo bence gayet doğru yöntemleriniz. Yalan değil ki havuza yaparsa sizi kovarlar, babaannesi yıkayamaz yorulur 😂 doğru yani. Bende biraz sizin yöntemden biraz diğer yöntemden ortaya karışık bişey yaptım. 3 gündür yapmadı hiç altına maşallah diyeyim 3 gündür külot temizlemiyorum😂😂
mandalina_kokulum Alerjikrinit Bende de artık son zamanlarda kalmamıştı sabır çok şükür tam zamanında alıştı 🥲
Alerjikrinit mandalina_kokulum 🤩 maşallah. Ya tövbe estağfurullah ilk defa çocuğumdan tiksindim bende kilot temizlemek ne zor. Çöpe atayım dedim bir ara ama ona da yazık kaç kilot gidecek öyle
mandalina_kokulum Alerjikrinit Shdhajdhahsha bu yorumu yazmamın üstüne altına sıçması peki. İki gündür gene altına yapıyor sanırım biraz zaman gerek. Bende öyle ilk defa tiksindim oğlumdan 🥹
Mgf mandalina_kokulum buraya yazınca nazar değiyor galiba bugün bnde birine alıştı artık dedikten sonra oğlmn 3 4 kere altına yapması şoku😀dahada kimseye söylemem.
Alerjikrinit Mgf katılıyorum. Bende ilk alıştığında buraya yazdım altına yaptı. Anneme söyledim yine yaptı. Söylemeyin 🤣