ipek332 Arkadaşlar tek denemediğim marka philips avent emzik 3 aylık bebeklerim ikizlerim var emzik tutmuyorlar acaba tutarlımı memnunmusunuz avent emzikten
sna44 ipek332 ben 10 çeşit emzik aldım Kızım 49 günlük Philips aventide ilk tutmamıştı ama şimdilerde öğüre öğürede olsa biraz alıyor 😂
katilcivciv ipek332 verdigim gibi tuttu. Cogu bebek direk tutuyormus diye duymustum o yüzden almistim hatta denemekte fayda var hayat kurtarici resmen😂
twinsmomm2 ipek332 benim de ikizlerim var 6 çeşit emzikten sonra aventi tuttular 3 aydır falan kullanıyoruz 5 aylıklar
sna44 ipek332 yani diğer emziklere göre daha iyi alıyor. Bibs denedim Chicco silikonlu denedim Wee baby damaklı denedim Chicco silikonluyada bakın isterseniz benim kızım onuda 2 gün emdi bıraktı ama çoğu bebek kabul ediyormuş onu
ymc516_ Oğlum şuan 11 aylık 2-3aylikken zar zor Avente alistirdim sütümü üstüne damlata damlata alıştı. Sonra da 9aylikken bıraktı. Keşke birakmasaydi kurtarıcı özellikle gece uykusunda
kedi07 Bende ikiz kızlarıma birçok emzik denedim. İlk avent almıştım. İstekli almadılar öğürdüler. Diğer markaları denedim. Onları da emmediler. Tekrar aventte ısrarcı oldum. Şimdi biri baya emzik istiyor. Diğeri aramasa da verince genelde emiyor. Bazen yine öğürüyor. Philips in smothie de aldık. Onu da yine biri emdi diğeri istemedi.
ngp ipek332 biz mecburen vermiştik ameliyat olacaktı 1 aylıkken 2 gün aç kalması gerekiyordu ilk öğürmüştü çok denedim ama sütümü damlata damlata ağzına vermiştim ufak ufak sonra tuttu yatmadan ne yapardım bilmiyorum memnunum emiyor hala 3 aylık şu an öyle deneyebilirsiniz.
hry410_ Doğar doğmaz tutmadiysa denesende tutmaz oğlum hangi emziği denediysem tutmadı doğunca avent aldık onuda tutmadı