anabarbie Meri-Mel ufaklık mi o kim karşımda koca çocuk duruyor resmen daha uyumadi bebek dediğin uyumaz mi bu saatte😭
anabarbie Gunes_12 jsjsj alın lan karınızın soğuğunu yağmıyor cefasını biz sefasıni siz sürüyorsunuz 🥲
kahvepres AngrBoda_ gecmis olsn adacayı ve ebegümeci cnm ic sabaha inşallah birşeyin kalmaz denendi onaylandı 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Zerdeçal zencefil bal ve süt. Nane limon. Pekmex tereyağı. Bol su . Ilık içecek. Turunçgiller bol ye. Geçmiş olsun canım.
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben o örgü yeleğin eksikliğini duyuyorsam neyleyim böyle modernliği!!! 😜😂
mrsjale Gunes_12 afiyet olsun , mısır patlağını çok severim ama tuzu hep tencerenin dibinde kalıyo var mı bi önerin 🙃
AngrBoda_ kahvepres Ahaha sağol bacikomm evde yok ama… kar yolları kapattı elimde papatya çayı ile Ihlamur var sadece onlar da bir işe yaramıyor bende🥴
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canım. Yarın yemeğini yapıyorum çocuklar uyumadı ben de boşa gitmesin Zaman dedim.😃