bisenakillisinzaten Cicektebenimcicekligunlerde ne oluyorsa saniyeler içinde oluyor geçmiş olsun. Benim kızda gün içinde o kafayı kaç kez vuruyor sayamiyorum bile 😁😁
Cicektebenimcicekligunlerde bisenakillisinzaten d vitamini mi eksik kalıyor acaba diye düşündüm bugün yeni takıntı oluşturuluyor..😃 Buna takar araştırırim şimdi.,🙈😃
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel 3 4 tane grup var onlar olmasa girmem pek sevdiğim arkadaşların sohbeti sarıyor.🤍
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Buradan tanıştığınız kişiler ile mi kurdunus ne ara kimler var ki 🙈
Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Ortada kalirsan bana gelirsin 🤭 Evet kanal tedavi acimiyor ama cenesi yoruluyor insann kac saat agzi acik Bana diş temizligi daha zor geldi çünkü ignesiz temizledi biraz canim acıdı
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican Son çare bim turşusu ay inşallah kalmam..😃 Dış temizliği sonrası hassaslasiyor baya..
Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Yapicaz dediyseler verirler bence ya😍 Evet soguk su icemedim 15 gun ama şimdi düzeldi.
mrsjale Meri-Mel evet ya bi kaç grup var ama bi tanesinde aktif sohbet dönüyo 🙃 sende olsaydın keşke ya gruplara sonradan kimsenin eklenememesi çok kötü , yeniden açmak meşakatli geliyo biraz kalabalığız da 🙈
Meri-Mel mrsjale Hiç problem değil canım burada arada haberinizi alıyorum ,Rabbim muhabbetinizi arttırsın sağlık olsun öyle gruba falan girmesemde olur sizler iyi olun hepinizin burada tanıştığını sanıyordum bilmiyordum grubunuz olduğunu