Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Güzeldir Eskişehir, gezmiştim öncesinde zaten. Dışı size güzel gelir içi bizi yakar 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Bana yurtdışında yasayanlarda şanslı ve güzel gelirdi.Gurbetci komşularım yalnızlıktan falan çok yakınır.Uzaktan hoş geliyor.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde birbalannesi099 Neden cikamiyorsun annenler kalabalık ortam ev sessizse burukluk oluyordur belki bilemedim.🤷🏻🙂
birbalannesi099 Cicektebenimcicekligunlerde yok yok kalabalık sevmiyirum zaten ama halsizim yani buna anlam veremiyorum sadece
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Onlar korkmuyor ki birşey olmaz onlara sürü halinde geziyorlar arkalarında da bizim reiiissimissss olunca hani 💅
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik izahı olmayan şeyin mizahı olur deyip geçiyoruz sonumuz iyi olur inşallah.🤷🏻😃
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde gec kaldım 🤗 iyi akşamlar canim yorgunum bnde ya üç bebeyle bütün gün pert oluyorum üstüne kaynanamin evini temizledim 🤕🤦
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Vay hamarat gelin 3cocukla iyi yapmışsın valla ben kendimkine ancak yetişiyor.🙈😃
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde 🥴🥱 pertim çıktı 😬 Allah’tan eltimle beraberdik ya inşaat olan evi temizledik
kanalize Cicektebenimcicekligunlerde bir yandan tayin taşınma telaşı bir yandan ataklar sendromlar ve hiçbirini es geçmeyen benim kız yıkılmadım ama ayakta da değilim bebeğim 🥰 sen nasılsın
Cicektebenimcicekligunlerde kanalize Ayy seni çok özledim ben.🥹😘😍 Bildirimin verdiği mutluluk.🫠 Taşındın mı canım.?