nescafebagimlisi Gunes_12 Yüzmediniz mi bana nedense çok değişik geldi deniz 🥹 Hırçın geldi karadenizdekilere benzettim Bizim deniz hiç böyle kasvetli olmuyor anca kış günü fırtınada olursa oluyor
Gunes_12 Gelin napıyorsunuz @Cicektebenimcicekligunlerde @anabarbie @Kocamdaaakocammm @LavininAnnesii @AngrBoda_ @NewMomm1 @nescafebagimlisi @Atlasdunyam @SiprayiL @morkelebekk54 @kahvepres @Beyninizikullanmakucretsizdir @agzimizintadikacmasin @Meri-Mel bebeklerim❤️
AngrBoda_ Gunes_12 Düğünden geldim kanki zıbarıcamm😁Aaa bugün ay sonu heralde kahvenin yanı boş kalmış biraz 😂🤪
morkelebekk54 Gunes_12 ooohh afiyet olsun ben bugun ki kahve kotami hatta icemedigim kahve kotami doldurdum 3 tane kahve ictim 😂 gittigimiz yerlerde
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canım.😊🌸 Bizde döndük evleri toparladım oğluma biraz ders yaptırdım.Bebemi uyuyunca kahve içeceğim.Çünkü midem rahatsızlandi hava değişimden yada yediğim dolan,baklava l,et üçlüsünden sanirim.🤷🏻😀
morkelebekk54 Gunes_12 huzursuz bebeyle ne kadar guzel gecebilirse artik 🤦🏻♀️ cok huzursuzdu bugun yikadim oakladim da uyuttum simdi anca telefonu elimd alabildim
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Benim eşimden dışardan yemez gıcık oluyorum daha hazirlamadim çocuklar uyusun kaşarlı tost yapıcam.🤷🏻😀
Beyninizikullanmakucretsizdir kahvepres sabah 8′den akşam 8′e kadar çalışıyor evde birşeyler hazırlıyorum. Akşam geldi elinde poşet beni bi gülme tuttu. Beslenme çantanı unutmamışsın dedim 😆😆
kahvepres Beyninizikullanmakucretsizdir 🤣🤣ay valla hazrlmkta yorucuu bizimkide sabh 8 den ertesi güne kadar klyr dağ başnda yeri ne bi market ne bişi var mecbrr hazrlyrm 🤣