Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Benim kocam evde iş bitmiyor aşkom bide bir yerlere git gel yorucu 🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Kiloları bana verebilirsin seve seve alırım aşko Çok güzel bir jeen pantalon aldım bacaklarım su borusu gibi çıktı ortaya sinirlerim bozuldu elbise ve etekten baska birşey giyemiyorum hiç mi güzel durmaz birşey ya, aldığım birşeyi seve seve giyemiyorum iyice kafam bozuldu bir de yetmez gibi 3 kilo da vermişim 😤Herkesin aaa ne kadar zayıfsın hiç mi birşey yemiyorsun deyip beni deli etmeleri de cabası
agzimizintadikacmasin Gunes_12 konum at geliyorrrrum🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️ bu kardeşler hep başa bela ahahha aaa kendimden biliyorum ablamın başının belasıyım ahahhahah 😁😁😁
orjinalhoptiri Yardıııımmm Kızımın Sabahtan beri ağlamasını susturamıyorum. Ateşi 36,37 arasında gidip geliyo. Kafasının arka tarafını kaşıyor ve çekiyor. Diş mi bu, hastaneye götürmem gerekir mi?çığlık çığlığa ağlıyor
agzimizintadikacmasin ejdermeyvelilahmacun hele hele kim gelmiş kim gelmiş hapy kidsin güzellik kraliçesi gönlümün efendisi gelmiş 💖💖💖 iyi bayramlar 💕
nescafebagimlisi Gunes_12 Yüzmediniz mi bana nedense çok değişik geldi deniz 🥹 Hırçın geldi karadenizdekilere benzettim Bizim deniz hiç böyle kasvetli olmuyor anca kış günü fırtınada olursa oluyor