nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ya siz geliyor musunuz bu taraflara aslında o kadar uzak değiliz herhalde
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde evet kek falan ne verirsen ver döküntü oluyor 🥲 ya benim camlarım çift cam birde fransız pencere ne kadar silsem de ortasında önceki ev sahiplerinden lekeler var hiç silesim gelmiyor 😁
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yorumunu beğenen bi arkadaş var , bizim cinsten olmayabilir kendisi ona dikkat edecek 🙈😅
Cicektebenimcicekligunlerde 2boymommy Küçüğü saymıyorum artık o sabaha kadar emiyor oraya girersem kafayı yerim.😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ben bu kızı da çok seviyorum. Hayrişimi de volkan halt etmiş yanımızda.😂😂 Afiyet olsun bebeğim.😘😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde volkan şey mi volkan 😂 Bende seni seviyorumm hayatım 💕 Kardeşim olsanız bu kadar severim buradan bile sizle muhabbet , goygoy o kadar iyi geliyor kiiiii vallahi kafam yerine geliyor 🤣 Keşke hep birlikte oturup çekirdek , çay dedikodu yapabilsek 🥰
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahaha bir ben bir bumerang oğuz ahahaha tabiki dönerim kız 😜😜😜 goy goy severiz kaos severiz
Cicektebenimcicekligunlerde Ay bugün form çok eğlenceli kalıp sizinle sohbet etmek istiyorum giflere doymak istiyorum ama kursuma gitmem lazım hazırlanıp çıkmam lazım.🥺😂 kahve molasında size yazacağım canlarım benim hepinizi çok seviyorum 😘😘
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde günaydın evet çok sıcak ya benimki uyudu şimdi bende uyicam tekrar 😂