bosanbacim nehirsude0 burayi saldm artk sürekli aldatilma postu okumaktn kocama salca oluyom ndjdkdnd
nehirsude0 iremyy yaa boyke bir anda şeytan dürtüyor bebek artık bebek olmayinca o anlık istek oluyor sabah olunca vaz geçiyorsun ama iş isten geçmiş oluyor dimi😅 cunki bende geceleri bu büyüyünce ikinciyi yapacam diyorum sabah olumcada salak salak konusma diyorum kendime🤣
Lazerlimunafik nehirsude0 Ortamları seviyor okul, oyun vs sevdiği için beni bile unutur 😃 Teşekkür ederim ablası herkesin evladı bal gibidir illaki 🥰 isminin manasına uyuyor evet bal gibi 🤭❤
nehirsude0 SiprayiL kaos diyince kaosum geldi 😁pencere bulanık gösteriyor azıcık gapiyi giydirak aç gı🤣
nescafebagimlisi Ay 2-3 gündür pek giremiyorum , girsemde buralara pek gelemedim 🥲 Yeni anne sayılır mıyım bilemedim ama 19 ayımıza yaklaşmak üzereyiz , ama beybim daha çok genç ve çıtır olduğu için yeni sayılalım 😂😂😂🥰
nescafebagimlisi Simsimy Bende tam bilmiyorum galiba birisiyle tartışıp , post sabote etmektendi @nehirsude0 biliyordu sanırsam