iremyy bosanbacim Fazla samimi yazınca bir an tanışıyoruz sanmıştım. :) Tanışalım tabii. Ben İrem, siz?
nehirsude0 ejdermeyvelilahmacun kim demiş dedikodu günah diye sevap sevap alllahtanda mi korkun yok senin sevaba günah diyon😁
nehirsude0 iremyy yok aşko ben açım ondan daha kahvaltı bile etmedim algilarim kapali nudle yapıyorum kendime😁 yiyinde belki anlarim
nehirsude0 ejdermeyvelilahmacun sen beni korursun çilegim koruma buyum var benim Esra Hatipoğlu yaptı 😁
nehirsude0 bosanbacim oooo ben uyumadım kalk hemnnn kankasi 4 saatlik uyurken 10 saat uyuyan bizden değildir🥹
nehirsude0 Lazerlimunafik yaaaa maşallah ilk zamanlar biraz zor olur ama sonrası iyi olur ismide çok güzel masallah adı gibi baldır kesin 🥹
nehirsude0 bosanbacim açım acccc sabah 6 dan beri ayaktayım saat 2 bucukda uyudum daha kahvaltı etmedim nudle yaptım korıli onu yicem grl hemen yiyelim🤣
Lazerlimunafik nehirsude0 Ortamları seviyor okul, oyun vs sevdiği için beni bile unutur 😃 Teşekkür ederim ablası herkesin evladı bal gibidir illaki 🥰 isminin manasına uyuyor evet bal gibi 🤭❤