Berilsmom13 Kocamdaaakocammm bu 2. Tartışmamız ilkinde adım atmıştım ama bu sefer atmayı düşünmüyorum bakalım kaç gün sürecek 😂
AngrBoda_ Berilsmom13 Yok canım yaa 20 aylık çok hareketli,herkese gider utanmaz Korkmaz elindekini paylaşır kendini sevdirir biri dese öbürü demiyor bir maşallah
AngrBoda_ Gunes_12 Hoşbuldum bebeğim napıyonuz yaa ben bu ara çok aktif olamıyorum işlerim bitti şimdi mügeyi açtım neler oluyor mügede de yaa
nescafebagimlisi AngrBoda_ Gözleri açık mıydı uyandığında yoksa kapalıyken mi ağladı , nazar da değişiyor olabilir ama böyle kasılma vs oldu mu ağlarken eğer öyleyse uyku terörü olabilir 🥹 Biz de de oluyor ara sıra diğer türlü de bol bol okuyup üfleyin çocuğu 🙏
AngrBoda_ nescafebagimlisi Açıktı canım uyku terörü benim de aklıma geldi ama bilemedim çok ağladı yaa okuyorum canım okumaz mıyım 🥺
Berilsmom13 AngrBoda_ kafa dişi falan olmasın diş çıkaracağı zaman benimkide öyle oluyo gece sıçrayıp ağlıyo. Bide gerçekten nazar değiyo bu bebelere ya
AngrBoda_ Berilsmom13 Ateş de olmaz mıydı kanka bilemedim valla bir yeri gösteriyordu rüya falan mı gördü diye de aklıma geldi 👀Değiyor canım o kesin
Gunes_12 Berilsmom13 Güneş hanım uyanmadı daha sabahın köründe kalktım kırk yılda bir bebem uyudu sabahın köründe kalkıp temizlik yaptım 😏
Berilsmom13 Gunes_12 ben dün yaptım temizlik cam kapı ne varsa girdim stres atmak için 😂 bugünde mutfak dolaplarını indirmeyi düşünüyorum
nescafebagimlisi Gunes_12 yat kız yat hakkındır benim uykum gelmiyor çocukta uyumuşken fırsattan istifade yapayım diyorum daha rahat oluyor öyle 😂
Berilsmom13 Gunes_12 benimde öyle aşkom 2+1 ama yetiyo valla büyük evin işinde zor daha önce kiradayken evim 170 metrekareydi aman Allahım 🫢