AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Hoşbuldum çiçeğim 🌼 Nasılsınız? Bu gece kızım ağlayarak uyandı çok zor oldu sakinleştirmem hıçkıra hıçkıra böyle gözleri şişti ağlamaktan nazar değiyor bebeğime sanırım 😕
morkelebekk54 Gunes_12 cok sukur benim ki de uyudu bayramlik almaya gittim de anca eve geldim oncesinde doktor kontrolumuz vardi cok sukur herseyi iyiymis kalca utrasonu nu da hallettik oda iyi ama sadece sisko bi bebismks oyle dedi doktor amcamiz 😂 1 ay 1 günlük şuan 4 kilo 650 gram olmus azcik obez yapmissin dedi cocugu 😂
AngrBoda_ Gunes_12 Hoşbuldum bebeğim napıyonuz yaa ben bu ara çok aktif olamıyorum işlerim bitti şimdi mügeyi açtım neler oluyor mügede de yaa
Berilsmom13 Gunes_12 yeni uyandık berikoyla birlikte hayatı sorguluyoruz oturduk 😂 hiç kahvaltı edesim yok
Gunes_12 Berilsmom13 Güneş hanım uyanmadı daha sabahın köründe kalktım kırk yılda bir bebem uyudu sabahın köründe kalkıp temizlik yaptım 😏
Berilsmom13 Kocamdaaakocammm bizde atıştık kuma gibi 3 gündür laf sokuyoruz birbirimize 😂 bende alttan almadım bakalım napıcaz
Kocamdaaakocammm Berilsmom13 Hahahqh siz bizsiniz😂😂 bizde hep laf sokarız birbirimize 😂 nereye kadar giderse bugün 4 gün oldu
Berilsmom13 Kocamdaaakocammm bu 2. Tartışmamız ilkinde adım atmıştım ama bu sefer atmayı düşünmüyorum bakalım kaç gün sürecek 😂
nescafebagimlisi AngrBoda_ Gözleri açık mıydı uyandığında yoksa kapalıyken mi ağladı , nazar da değişiyor olabilir ama böyle kasılma vs oldu mu ağlarken eğer öyleyse uyku terörü olabilir 🥹 Biz de de oluyor ara sıra diğer türlü de bol bol okuyup üfleyin çocuğu 🙏
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ İyim cnm teşekkür ederim çocukları duş aldıracak şimdi 🌸🫶 Oy kıyamam yaa nazar mı değdi acaba 🥹🥹🥹