Lazerlimunafik LavininAnnesii Sanırım imam boşayacak hatta kızıl goncalarda izledim boşanma bölümü vardı doğru doğru imam boşuyor 🙄☺
Lazerlimunafik LavininAnnesii Dini olarak boşanmak çok zahmetli. Boşol falan deyip nikah düşüyor sonra tekrar evlenmek için başka biriyle evlenmek gerekiyor falan çok sıkıntılı
LavininAnnesii Kocamdaaakocammm Karpuz diyince de karpuz peynir ekmek 3lüsü🤤🤤 Diyetteyim diye mi herşeyi canım çekiyor acaba😂 @Gunes_12
nescafebagimlisi Yetiştim 😅 Kahve bitmişti sabahta doktor randevusu falan vardı bebemin oraya git gel , yat uyu , yemek yap anca kahve alıp gelebildim 😂
nescafebagimlisi @Simsimy hayatım sen nerelerdesin , toparlanabildin mi yoksa taşındınız mı ? Göremez oldum seni postlarda 🥲
Simsimy nescafebagimlisi Buradayım bir tanem. Az kaldı. Eşimde geldi zaten. Hafta sonu Trabzon’daydım. Öyle :)
nescafebagimlisi Gunes_12 bende yapmayacaktımda bir anda patlıcan gördüm dolapta türlü gibi pişirdim , sonra baktım dolmalık biberler bozulmaya başlamış onları doldurdum bir de cacık yaptım yanına anlık gelişti herşey ahahahhaha Sen ne yapcaaan aşkom