LavininAnnesii Kocamdaaakocammm Karpuz diyince de karpuz peynir ekmek 3lüsü🤤🤤 Diyetteyim diye mi herşeyi canım çekiyor acaba😂 @Gunes_12
Lazerlimunafik LavininAnnesii Dini olarak boşanmak çok zahmetli. Boşol falan deyip nikah düşüyor sonra tekrar evlenmek için başka biriyle evlenmek gerekiyor falan çok sıkıntılı
nescafebagimlisi Yetiştim 😅 Kahve bitmişti sabahta doktor randevusu falan vardı bebemin oraya git gel , yat uyu , yemek yap anca kahve alıp gelebildim 😂
nescafebagimlisi @Simsimy hayatım sen nerelerdesin , toparlanabildin mi yoksa taşındınız mı ? Göremez oldum seni postlarda 🥲
Simsimy nescafebagimlisi Buradayım bir tanem. Az kaldı. Eşimde geldi zaten. Hafta sonu Trabzon’daydım. Öyle :)
nescafebagimlisi Gunes_12 bende yapmayacaktımda bir anda patlıcan gördüm dolapta türlü gibi pişirdim , sonra baktım dolmalık biberler bozulmaya başlamış onları doldurdum bir de cacık yaptım yanına anlık gelişti herşey ahahahhaha Sen ne yapcaaan aşkom
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 Sana afiyet olsun canım dışardaydım şimdi girdim yemeğim yok bugün hiç vaktim kalmadı kendime 🤦