nescafebagimlisi orjinalhoptiri İyiki binmemişsin 🤣 Buna 2 kere binmiştim asla gözlerimi açamadım akfkwkdkdkd Hakkın rahmetine yürüyordum gençlik cesaretiymiş şuan hayatta binemem akfksks
orjinalhoptiri nescafebagimlisi millet çığrınıo, ağlayan falan da olmuş. Eşime bakıyorum, hani küçük çocuklar olur ya Masum masum otururlar aynı öyle oturuyo eşim 🤣
nescafebagimlisi Gunes_12 Benimkide yapıyor öyle yaramazlıklar hahsha Yatak nevresimi değişirken hele aboo
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Kız ben çocukları götürmedim, kaynanaya bıraktım o gece orada uyudular🤣 Benimkiler o saatte ayakta duramazlardı ki. Ama Milletin çocuğu o saatlerde hep ayaktala2rdı, oynuyorlardı🤣
nescafebagimlisi orjinalhoptiri ahdjsksk hiç eğlenceli değil ya para veriyorsun gerilim için akfkdkkd
bizdejantikizlardik Gunes_12 Bu sefer otantik fincanımlan geldim 🤣 İşim gücüm yokmuş gibi oturdum kahve içiyorum sayende snskaşsş
bizdejantikizlardik Gunes_12 Ne güzelll😍 Gunes_12 Bende seviyorum bunlar kırmızısı bide sarısı var ☺️
nescafebagimlisi Gunes_12 Değil bence , çocuktan çocuğa değişiyor mesela daha yaramaz kızlar da var , daha yaramaz erkeklerde ilerleyen zamanlarda göreceğiz @Berilsmom13 anlatsın sana berilin yaramazlıklarını skdkfkdk
nescafebagimlisi @Gunes_12 of güneşlik perdeleri 30 dkkalık programa attım lekeleri geçmemiş , çamaşır suyumda yok ebebekten aldığımız leke cıkarıcıyla birlikte 2 saatlik programa attım geçer mi sence 🥲 çocuk çikolata falan sürmüş hep