Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Ben dokunamiyorum eşim bakiyor o işe geçen sene arılar yuva yaptı mafolduk şimdi kombinin üstünü acik bırakmıyorum.🤦🏻😃
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Antep fıstıklı birşey nasıl 50tl olabilir kız.😃 Drama bağladık şimdi dur modumuz bu.🤣🤣
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde internette daha pahalı ama orası memleketi olunca ucuz valla 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 aman boşver gel kahve içelim.🫶🏻😃 çok takılmamak lazım görmemek daha iyi detaylı bakınca çok eksik buluyorum.🙈😃
AngrBoda_ Gunes_12 😁 He kız arkadaşın sözü var söz kestikten sonra lokum dağıtıyorlar o yüzden öyle dedim🤭
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde tadına orda baktırdılar bacım şekerli gibi ama güzel arada içilir
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Ahahaaha Ayn öyle yapıyorlar zaten bende severim.Kızın yaşı küçük yaa üzülüyorum bir yandan
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Eski zamanlara döndük yine bir ara evlenme yaşı 25,30du. Yine 20lere düştü birde şu eril,dişil muhabbetleri eski evlilikleri ataerkil yapıya özendiriyor.🤷🏻
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Kız 17 yaşında adam 35 yaşında Rabbim utandırmasın inşaallah çok doğru dedin
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ben burdayım @agzimizintadikacmasin tatillerde geziyor olabilir ahdjsjdj Ben evdeyim boş boş yemekti , bulaşıktı 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Suan bir evlenme furyası var inşallah güzel bir yuvaları olur ne diyelim.🤷🏻