Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bizim niye hiç azalmıyor yaz kış onurum.😃 Kış gelince tarçınlı kekler kahve çaylar keyif yapasim geliyor. Yazın soğuk kahveler limonatalar,dondurmalar keyif yapasim geliyor keyif insanıyım ben keşke benimde iştahsızlıgim olsa.😃😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Keşke benimde olsa 😄 Bebeklerin niye var bizim yok protesto ediyorum
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Büyük oğluma sanayi tostu yaptım şimdi. Yumurtalı sucuklu kaşarlı terayag salça.🫠😋 Ama kendim yiyemiyorum gece mutfağın kitlenmesi lazım eşim ve oğlum hiç çıkmıyor ordan.😃 Bende protesto ediyorum yetooo.😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay benimde canımı çektirdin şimdi oldumu hiç 😂😂😂 Ya gündüz akşama kadar aç dursam gıkım çıkmaz , akşamdan geceye o aradaki boşlukta ağzımın hiç boş durası gelmiyor 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Kankalik bunu gerektirir.🤣🤣 Gece uyuyorlar ya kafa rahat ve yalnız olunca dizi açıp cips kola yiyesim kahveler icesim geliyor ama yaz geldi saklayamiyoruz da 🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Of aynen benimde böyle oluyor 😄 Kafa rahat , sessiz sakin çok severim tek başıma birşeyler izlerken aynı zamanda birşeyler yemeyi de 😁🤣🤌
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ama yapamayız haydl kurmayak verdin mi doğum kilolarını benim daha 5 kilo var.🤦🏻😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın ben hamileyken hiç kilo almamıştım , doğumdan sonra aldım enteresan bir şekilde 🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Olabilir bak ya da emzirmeyi bıraktığımda almışta olabilirim 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Günoooo 😃 Sabah 8de kalkıp içtiğim kahvem bayram dönüşü yıkanacak asilacaklar falan derken iş bitmiyor.2günde ev nasıl tozlanmış.😃😃 İçildi mı kahveler.😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Afiyet olsun 🌸 1 termos kahvemi tertemiz yaptığım koltuklarıma devirmem şoku 🤣 Of çok sakarım yeto
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ay bende öyleyim hele özenerek hazirladiysam .😃 Çıktı mı bari lekesi..🤦🏻😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Görünürde leke yok koltuğun renkleri koyu ama içine çekti hep kahveyi 🤣 Hala ıslak kaç tane havlu koydum🤣 Kurusun sileceğim
nescafebagimlisi @Gunes_12 @Berilsmom13 @Cicektebenimcicekligunlerde @AngrBoda_ @Hoptirililaylalaylaylilaylom @anabarbie @agzimizintadikacmasin Kızlar nerdesiniz ayol 😁 Hani bayram bitmişti herkes evine dönmüştüüü ortalık niye sakin bu kadar 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Herkes evde ya rahat bırakmıyorlar iş bitmiyor.😁arabada bozuldu kaldım evde 😭😅
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi kız bayram bitmedi ne bitmesi ahahhaaaa 🤣🤣 bana her gün bayram