Beyninizikullanmakucretsizdir kahvepres sabah 8′den akşam 8′e kadar çalışıyor evde birşeyler hazırlıyorum. Akşam geldi elinde poşet beni bi gülme tuttu. Beslenme çantanı unutmamışsın dedim 😆😆
kahvepres Beyninizikullanmakucretsizdir 🤣🤣ay valla hazrlmkta yorucuu bizimkide sabh 8 den ertesi güne kadar klyr dağ başnda yeri ne bi market ne bişi var mecbrr hazrlyrm 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir kahvepres eşim geçici olarak burada normalde böyle değil. İş yeri yakın yemeğe geliyor akşama zaten mecbur evde oluyor yiyoruz 😄 onun işi daha zormuş 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Benim eşimden dışardan yemez gıcık oluyorum daha hazirlamadim çocuklar uyusun kaşarlı tost yapıcam.🤷🏻😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde sandviç yapacam yarında poğaça yaparım ya da Çarşamba günü 🥴 eşim dışardan yiyor açık yer yoktur diye evden hazırlıyorum.
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Dışardan yiyorsa iyi canım.😃 Acik yer vardır ya ben hergün hazırlıyorsun sandım benim gibi.😂
kahvepres Beyninizikullanmakucretsizdir öyle valla bizimki daha zor öncdn bizimde emniytn icndydi eve glrdi yemeğe şimdi 112 yi dağ başına yaptılar 1 yıldr bu cileyi cekiyorum🤣