agzimizintadikacmasin Gunes_12 ay geri mi silsem ne yapsam burdan sataşıp duracaklar bana şimdi kız 🤣🤣🤣 ahahhaaa nokta atışı yaptın iki bölüm bitirdim üstelik benim goygoy yapmam tamamen zevkten biz de insanız ayol
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde uslu mu??? Ahahaaa yardımcı olan çok neyse ki 🤣 kızım 10 erkek çocuğa bedel abartısız bak ama oğlum biraz daha iyi gibi ya da kızımın peşinde dolaşmaktan onu pek göremiyorum ahahahaa neyse iyi olsunlar da 🥰 benimki çocuk sevgisi var ya bakabileceğimi bilsem 5 tane yine yaparım 😁😁😁
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Ayy ne güzel bölüm kız ben çok severim edebiyatı ama muhasebeciyim o ayrı 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Nasıl sileceksin 10dk geçti.😀 Kimse kimsenin goygoyuna karışamaz.😀
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde canıms ya ahahhaaa 🤣🤣 acı gerçekleri vur yüzüme yüzüme
LavininAnnesii Cicektebenimcicekligunlerde Yağmurda karda güneşte her daim çay içerim😂 Ben çay kadınıyım ayol😂😂
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ayy yaprak dökümü olmuş resmen 🤣🤣 hey çilekli bul beni yavrum😆😆😆
NewMomm1 Cicektebenimcicekligunlerde jahahahahah şu an istanbulda öyle güzel hava var kiii misler misi
Meriskus Gunes_12 aiyyy yarın yola çıkacağız kızı ateşlendi dua edin sabaha geçsin misafirilerim var çok bakamıyorum buraya .(
Lazerlimunafik Gunes_12 hepimize afiyet bal şeker olsun 🥰 Ayyy sıcaktan yatılmıyor bu seferde uyandım uykum gelsin diye kitap okudum müzik dinledim uykunun keyfini bekliyorum gelsinde uyuyalım 😃