nescafebagimlisi Yapma ya şarj aletim bozuluyo galiba tam dolmuyor telefon , tam girecek oluyorum foruma şarj bitiyor 🥲 İkinciyi de uyut , rahat rahat otur benimkini de annem uyutuyo şimdi bende çay bari içeyim deyip çay yaptım kendime
nescafebagimlisi LavininAnnesii çok nadir içerim ve şuan o nadir zamanlardan birisi 😅 Bende çaycıyım bugün , yorgunluk çayı 😅
Cicektebenimcicekligunlerde LavininAnnesii Kocama laf ederken canım çekip bende içmiştim. Yağmur yağınca balkona oturup çay kahve içme isteği geliyor.😀
nescafebagimlisi Berilsmom13 Oh güle güle giy aşkım , bizde dün çocuğa ayakkabı almaya gittik kendime de birşeyler bakacaktım ama o kadar sıcaktı ki daha fazla uğraşamadım aldığımız gibi kaçtık 🤣 Ben bekarken sıcak mıcak dinlemezdim hiç ya 🥲
nescafebagimlisi Berilsmom13 Aynen öyle geçen yıl siyah midi elbise almıştım artık bayram, seyran neresi olursa onu giyiyom hep 😅 Var aslında bir sürü elbisem ama çok kısa kalıyor çocukla giyilecek gibi değil gt baş ortaya çıkar giysem rahatsız oluyorum 🥲 yaşlandık 🥹 Siyah elbiseyle yola devamke 🤣
nescafebagimlisi Berilsmom13 sen neler aldın gelmez mi fotosu 🤣 Kendim alamadım bari seninkilere baksaydık akfkdkdk Çok severim boş beleş işleri
Berilsmom13 nescafebagimlisi aynı benimde elbiselerim dar geliyor artık kilo yok ama basen oluştu. Sırf o yüzden bugün elbise aldım
nescafebagimlisi Berilsmom13 İkisi de çok güzel tiril tiril , tam yazlık güle güle giy çok beğendim ♥️
nescafebagimlisi anabarbie Haklısın , yokmu eltin görümcen falan , senden başka ilgilenecek birileri sen elinde ufacık çocukla rezil olursun ya