Ucansupurge Cicektebenimcicekligunlerde benim kız daha 3 anca karneye çok uzağız 😂 uyku düzeni bozuldu 11:30du akşam anca uyudu gece korktu ağladı derken benim uyku yalan oldu tabi üstelik 7de kalktı. Neymiş efendim sabah olmuş bak güneş var uyunur mu kalkkk diyerek uyandi
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde karne heyecanı yok bizde anneme geldim sabah kahvaltı ettik şimdi bi ufak hastane işimiz var dönüşte lcw ya uğramayı düşünüyorum bende bugün biraz esiyor Bursa :)
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Çok kalabalıktır etme eyleme.😀 Sıcak esiyordur serinlik cok uzak geliyor 😀
Beyninizikullanmakucretsizdir AngrBoda_ açık olur ama yapacağın işlemede bağlı. Benim kuaförüm boyama işlemi yapmıyorum diye story atmıştı.
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde günaydın canım emzirmeyi bırakınca rahatlarsınız ne kadarlık oldu minnoş 🥰 karneler nasıl 😂
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz 22aylik.😀 Karnesi iyi Allah’a şükür.🤩😸 Senin hamilelik nasıl gidiyor canim.😀
Beyninizikullanmakucretsizdir AngrBoda_ sonraki gün bayram hiç kapatırlar mı kız o gün daha çok para kazanırlar 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir pinkooo_02 annem sağolsun arkadaşlarımla uzak tuttu, lise arkadaşlarımla sadece Instagram’da takipleşiyoruz 😏
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde günaydın canım sabah işlerimi bitirdim şimdide ne yemek yapacağımı düşünüyoreee 😂bizde gece sıcaktan uyuyamadık ya aşırı sıcaktı sabaha doğru kendimizi balkona attık ki uyuduk biraz
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Hepsi çok iyi dersleri iyi Allah’a şükür okulu seviyor.Yaz macerasi başlıyor.Bur sürü kursa yazdırdım evde olmuyor 2erkekle 😀😀
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir anladım canım bizde instada takiplesiyorduk sonra buluşalım dedik ayda 1 birinin evinde toplaşacağız öyle kararlaştırdık 😂
pinkooo_02 Gunes_12 geç gördüm yine 😂 afiyet olsun bizde dün gece dondurmacı da oturup yedik aşırı seviyorum ya her dakika yiyebilirim 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir pinkooo_02 her hafta birinde toplanıp oturuyorlardı ama annem gitmeme izin vermezdi. Öyle olunca da onlar sürekli görüşürlerdi. Gerçi şuan çoğu evlendi farklı şehirlerde ama 1-2 kişi var onlar görüşüyor. Çok iyi düşünmüşsünüz 😍
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir olsun sonuçta bağınız kopmamis yüzyüze olmasada mesajlaşıyorsunuz 🥰