nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ben çok emzirmedim ya 1 ay hep emdi sonra mamaya başladık , yine meme+mama veriyordum 4 aylıkken kendisi emmez oldu 😅
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde oyyy kiyamamm ah bu uykusuzluk cok zor 🥲 Benim büyük oglan 2. Siniftan 3. Sinifa gececgi icin cok mutlu karne icinde hediye alacagi icin heycanli 🤣🤣
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın bebeğim ben daha yeni uyandim bu bir ilk bugün en mutlu günüm sessizlik 🤣🤣🤣
Gunes_12 LavininAnnesii Bebeğim dün uyuyup kalmışım gece bebem uyanmış onu bile duymamışım eşim kalkmış sallamış uyumuş tekrar yeni uyandim 🤣🤣
orjinalhoptiri nescafebagimlisi bugün boş oturma günü. Dün yapıldı tabi temzlkler. Bugün de dinlenelim bari:)
NewMomm1 Cicektebenimcicekligunlerde günaydın kızz senin bebe kaç yaşındaaa ne bu emme yenidoğan gibi😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 22aylikta bu ara iyice memeye sardı.🤦🏻😀 Dışarıda rahat oluyor am evde bitiriyor beni.😀
nescafebagimlisi orjinalhoptiri aynen öyle kafa iznindeyiz 🤣 havalar da çok sıcak vallahi kahvaltı hazırlayana kadar piştim , bu sıcakta hiç bişey yapılmıyor 🥲 Annemlerdeyiz kahvemde yok içim yanıyo hahdjsj
orjinalhoptiri AngrBoda_ kolay gelsiiiinn🥰 mis ama boş boş oturunca da bir sıkılmadım değil valla😳 Ne yapsam bilemedim🤷🏼♀️