Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale daha seninle konuşmam küstüm küstüm, padişahın kızı da olsan yine küstüm 🥺
mrsjale nescafebagimlisi gaza geliyorum dedim ya , ardından eşime mesaj attım . Bu aralar seni biraz sıktım galiba canım kusura bakma darlanıyorum ondan sana sarıyorum yazdım 😂😅 öyle bi gaza gelme benim ki 😜😂
nescafebagimlisi mrsjale Bu ne ya sende mi amma da kocacısınız hani trip, hani terlik , hani sopa hani kaos akdkdkd
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir küsemezsin , kıyamazsın, hadi söyle kıyamam ben sana küser miyim hiç de hadiiiii 😅
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi @mrsjale fincan ben burdayım diyor benim köpüksüz Nescafem ağlıyor şuan.😄😄
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde kavanozda çalkaladım bi köpük oldu üf 😜😅 üç beş tane kupam var , evlenirken bi dünya almıştım dağıttım hep evime gelip beğenenlere 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Ne ara bu raddeye geldi bu ilişki yaz dizilerinden hızlısınız.🤪😄
mrsjale nescafebagimlisi kocacı değilim de şöyle bi şapkamı önüme alıp düşündüm , bu ara fazla yüklendiğimi farkettim 🙈 özeleştiri diyelim 😂 ve ilginç bi şekilde sen gazlayınca oldu bu demek ki ters psikoloji işliyo bende 😅