mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir ciddiye alınıp bir de askı aldırıyormuşsun kıza 🫢😅 olmaz diye bişey yok he 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale yok kız şaka yapıyorum askı almasını ister miyim neyse sustum 🥺
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir ben bilmem , benden söylemesi 😂😅 olabilitesi yüksek şeyler bunlar , bu aralar konuşmalara dikkat etmek lazım hemen ceza geliyo, acı biber sürerler ağzımıza 😂😜
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale buradan yetkililere sesleniyorum anabarbie benim kankam şaka yapıyoruz askıya almayın 🥺🥺 kız şaka da mı yapmayalım 😏
anabarbie bizdejantikizlardik yyaaa sen her zaman güzelsin minnosumun annesi iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanıdım🥹
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir giiitttt giiiiitttttt , me dur ne olursun ! Gitme kal yalan söyledim , doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilimm 😜😂😂 dur kız hemen niye İbrahim Tatlısese bağlıyorsun 🥰
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 İbrahim amcanın yanına çiğ köfte yaparız sıra gecesi yaparız 😅😅
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Benimde kalbimde üfürüm vardı , Allah çocukları korusun ya hasta olmasalar keşke 🥹