mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde on yılda bir görülen kahve tutulması 😜 😅 sütü fazla kaçtı ya kahveli süt gibi oldu 🙈
nescafebagimlisi mrsjale @Cicektebenimcicekligunlerde Sunumsuz içerim dediği kahveye bakar mısın 😅 Benim turşu kavanozu ağlıyor şuan hahahaha Afiyet olsun canım 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi @mrsjale fincan ben burdayım diyor benim köpüksüz Nescafem ağlıyor şuan.😄😄
nescafebagimlisi @Gunes_12 evin içi öğleye kadar klimasız duracak vaziyette oluyor , bu saatlerde basmaya başlıyor ya bu ne senin orası da öyle oluyor mu
nescafebagimlisi mrsjale Benimki tınlamaz temizlik falan umrunda olmaz hiç , napsın anasının evinde görmemiş 😂
Gunes_12 mrsjale Kız benimki de diyor buzdolabını temizle kıyafet dolabını düzelt erzak dolabını düzelt en son dedim çok gözüne batıyor ise kendin yap 😂
nescafebagimlisi anabarbie evet sen reglim dediğinde benimki de başlamıştı bende ondan sormuştum sana 10 kat daha fazla sinirli oluyon mu diye 🙈
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale sıcaktan patladım kız eşimle pazara gittik piştim yawww 🥵🥵 ama limonatan varsa hayır dimemmm 🥹
mrsjale nescafebagimlisi gören de aynı görmeyen de balım , benim kaynanam titiz baya ama adama sorsan bizim ev hiç kirlenmiyor 😅