nescafebagimlisi Babakaderimizbuymus Bir an önce çıkarda kurtulursun inşallah , hem anneye hem bebeğe eziyet resmen 🥹 Aklıma başka bişey gelmiyor hepsini denemişsin zaten parka falan çıkar oynarsa belki unutur , yorulur duş alır. yatırırsın yatarsa tabi 🥹
Babakaderimizbuymus nescafebagimlisi zaten bu sıcakta çıkarsam çocuğumla ben parkın ortasına bayılırız herhalde 😂😂😂😂 akşamları çıkarıyorum ben gündüzde balkonda küvetiyle suyun içinde her daim biraz unutuyor öyle ama diğer azıda da böyle 2-3 gün sıkıntı çektik hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim yine de canım benim tavsiyelerin için 🫶🏻senin bebiş kaç aylık
morkelebekk54 Gunes_12 anlasilmistir 😂😂😂😂 bende buraya bi gun kahve resmi atarsam bilin ki bebe uyumustur 😂
orjinalhoptiri Cicektebenimcicekligunlerde Oo negüzell. Yaptığım da benimkiler de beğenir inşallah:) 🥰
bizdejantikizlardik orjinalhoptiri Teşekkür ederiiiimmmm 🌸🌸🫶🏻💕 Keşke bende gif’le yanıt verebilsem bende çıkmıyor yaa 😂
nescafebagimlisi @agzimizintadikacmasin hayriye neden gelmiyorsun ayol giriyorsun ama yazmıyorsunnnnnnn 🥹 Arkadaşla konuşan yok muuu
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi canım askım vardı uygulamaya girebiliyor ama yorum yapamıyordum maalesef
nescafebagimlisi Gunes_12 7/24 aynı evin içinde olunca geçinmek daha bir zor hal alıyor 😅 Sabah gitse akşam gelse daha iyi anlaşırız belki akfkdkdk
nescafebagimlisi Babakaderimizbuymus Babakaderimizbuymus çocuğumla ben parkın ortasına bayılırız herhalde 😂 Of yaz mevsimi bir sal kardeşim yeto 😅 Yazın sıcak , kışın soğuk bu çocuklar enerjisini nasıl atacak ya bizde aynıyız evin içinde akşama kadar vakit geçmiyor bazen benim oynayasım gelmiyor çocuk sıkılıyor nasıl oyalayacağımı şaşıyorum , 19,5 aylık
orjinalhoptiri AngrBoda_ Umarım evliliğinde mutlu ve huzurlusundur. Allah’ım hiçbir zamanda pişman etmesin 🤲 Amin amin inşallah hepsinin kaderi güzel olur🫶 Kaç yaşındasın bu arada:)
AngrBoda_ orjinalhoptiri Mutluyum çok şükür eşimin ailesiyle bazen yaşamak zor olsada idare ediyorum (yine ben idare ediyorum🙂)onun dışında iyiyiz elhamdülillah amin çok teşekkür ederim inşaallah 🤲🏼💖 27 yaşındayım