nescafebagimlisi orjinalhoptiri Of ben böyle salata türevlerinin yanına çorbayı yakıştırıyom , basit ama güzel oluyor 🤣
nescafebagimlisi Babakaderimizbuymus Salatalık at buzdolabına ver eline kemirsin , diş etlerini rahatlatır Ben pedifen falan bilmiyorum ama bilen birisi çıkar inşallah
Babakaderimizbuymus nescafebagimlisi zaten iştahsız olduğu için sürekli salatalık veya domates yiyor onlarıda soğuk verdim ama fayda etmedi sanırım ya kafam çok kötü 🫠
Gunes_12 nescafebagimlisi Nişanlı iken özel günlerde hediyeler güzel sözler tatlı heycanlar evlendik hiçbiri kalmadı 70 ilk yaşlılar gibiyiz 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 Ya bizde sevgiliyken öyleydik , bizim nişanlılığmız 10 gün falandı 😀 Salak kafam ne acelen varsa evimiz eşyalarımız hazır 4 sene sevgiliydik diye beklemek istememiştik ahhh ahhh sinirim zıpladı bak yine 😀
NewMomm1 Gunes_12 ayy çok düşüncelisin fındığım 😂 daha iyiyim bugün ama hala tam düzelmiş sayılmam. Hava çok bunaltıcı sabah ise silah sesleriyle uyandım sanki teksasta yaşıyorum jahdhahdsbhd evin yanındaki hastaneye saldırmışlar macera ve merak iyileştirdi beni hahahahahahaaa
morkelebekk54 Gunes_12 yettim bacim 😂 ama ben ictim 😂 şu ece cikolatasini ne severim ya 😂 aksama gidem alayim bende 😂 ay kiz ozlonun kinikleri cikmis cok tatli onlardan istiyirum ya
Gunes_12 Lazerlimunafik İyi ki doğmuşsun mutlu huzurlu sağlıklı yıllar kizcelerin ve eşin ile birlikte canım 🥰😘😘
mrsjale Gunes_12 ben bıraksam da işler beni bırakmıyor 🙈😂 cidden ya yoruldum ama bırakmam lazım bugün bitirecem inşallah 🙃