nescafebagimlisi orjinalhoptiri Çok kötü birşey olmadıysa eğer boşver kırgınlığı küskünlüğü , yaşlanınca insanlar gerçekten değişiyor ama yapacakta birşey yok ki 🥹
orjinalhoptiri nescafebagimlisi çok kötü bir şey yok gibi aslında Sadece doldum galiba bilmiyorum🤷🏼♀️ ya da boşluğuma geldi gururuma dokundu:( Bayramda gidersek gideriz ararsak ararız. Ama her ne kadar da ailen olsa bile fazla samimiyet Hiçbir zaman iyi değil.
mrsjale AngrBoda_ ben boğa burcuyum biraz inat var ama yok ya ben barışmam he zeytin dalı uzatan olursa o ayrı 😅
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Maalesef öyle aşkım ama atsan atılmaz , satsan satılmaz ailen sonuçta … Ne olursa olsun yarın başlarına birşey gelse ilk sen koşarsın , ilk onlar sana koşar aksi bir durum yoksa 🙏
nescafebagimlisi AngrBoda_ Karşındaki kişi her kimse sana laf yaparsa al eline terliği vur ağzına ağzına ajdkdkdk
bizdejantikizlardik anabarbie Ay diş çıkarma sürecinden çok korkuyorum knka yaa baksana uyuyamamışsın bile.
anabarbie bizdejantikizlardik sorun çıktı ama niye uzamıyor🤣 Knk o inciyi görmek o kadar güzel birşey ki yemek yedirirken kaşığın tık tık etmesi Allah’ım mutluyum şahsen 😊
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Haha bu nasıl bir manipülasyon.😂 Prensip meselesi atmıyorum henüz.😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir foto atıp güzelliğine hayran biraksaydinbbeni başkalarında gözüm olmazdı🥺