nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Yok ya bir kaç aydır orada kimse ellememiş zaten başındaki yaprakları budadım , çoğaltayım diye 😂 Çok olsa saksıyı çalarlar 😂 Şimdi seninki küçük olduğundan toplu ve güzel duruyorda büyüdükçe saçma sapan uzuyor 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Komşunun çok güzel sardunyalari var budayınca bana verecek bekliyorum ki budama zamanı gelsin.🤩
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay yakın olsak bende verirdim sardunya sana annemin de her rengi var 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aman benim hevesim geçti artık 😂 Destek çubuğu bulsam önce kendimi destekletirim hahshsh
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi gül gibi hep açıyor bitkiden daha güzel geliyor çiçekli bitkiler.😃
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir bn görmüyorum seni sen beni görüyorsun ve başkalarına mi mavi boncuk dağıtıyorsun😭
Kocamdaaakocammm anabarbie Bunlar alışmışlar birbirlerine Mavi boncuk dağıtmaya aşkım bosver bunlari😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie valla kimseye mavi boncuk dağıtmıyorum kendi hâlinde takılan biriyim tam tersi onlar bana hasta 😅
agzimizintadikacmasin anabarbie bebikimsuğğğ Nick değişmiş ayol kimsin sen 😁😁 bir de askı yemiştim ondan maalesef bir şey yazamıyordum