ejdermeyvelilahmacun kibritci_kiz ayy prensese nazar değiyor kıyamam 🥺 çok geçmiş olsun Tuğbişim çok üzüldüm Allah miniklerimizi korusun🍀
kibritci_kiz ejdermeyvelilahmacun çok sağol canım benim amin Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle zor anlar 🥹
kibritci_kiz Kocamdaaakocammm kibritci_kiz bugün çok fena sakarlık var üstümde her şeyi elimden düşüyorum kızım kaç kere gözümün önünde devrildi düştü kal gelmiş gibi baka kaldım sanki elim kolum bağlandı. Normalde refleks olarak tutarım hemen. 2 kere nefes borusuna yiyecek kaçtı nefessiz kaldı kalpten gidiyordum heimlich manevrası yaptım artık o panikle nasıl yaptım hatırlamıyorum bile ilkinde düzeldi hemen ama ikinicisi çok fenaydı arkadaşımda boğazına parmağını soktu kusturdu en son çıktı ama çok fena oldum. Minicik bir parçaydı tam tıkanma da olmamıştı ama öksüremedi zorla ağlayabildi sadece ama nefes alamadı. Allah kimseye yaşatmasın hala etkisinden çıkamadım bir de 2 kere oldu yani. İlkinde yoğurt yerken oldu
asminmom kibritci_kiz Bende nerede bu kibritçi kız diyordum meğer gezmelerdeymiş, gözüm seni aradı hep 😂