Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Beni de al beni de.🤌🏻😀 Çok güzelmiş ne kadar sakin.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Eşim pazar mesaisine gitti ben de ona kek sarma falan yapıyorum arkadaşlarımla yapıyorum kiskaniyor biraz dedim bugün de ona gün menüsü olsun.😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Sabah erken gittiniz sandım.😂 Deniz nasıl bu sene yine musilaj var diyorlar. İnşallah bizde Çanakkale tarafına hep gezip hem sahile falan gitmek istiyoruz. Malum bayram tatili uzun.💃🏻💃🏻😃
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 İstanbul büyükçekmece Oğlumla babası denize girdi bende uzaktan uzaktan izledim😅
Birdunyabircennetannesi Cicektebenimcicekligunlerde Yoktu ama yosunluydu bugün Dünde gittik yoktu bugün vardı
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 Çıkışta başka bir yere gidecek olmasaydık benimde giresim vardı da 🤦
kahvepres Gunes_12 valla hergün yemek derdi mahvediyor en sevdiğim vakit yemek sonrası biliorsnn artk yemek derdi o günün bitiğni birde bulaşklrn🤣
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Bakalım artık spor yaz okulu oyun grubu ne varsa gönderebildigime göndercem