mrsjale pinkooo_02 bende tam o aşamaya geçiyorum şuan kahvaltı hazırlicam, inanılır gibi değil ama diyetteyim biliyo musun 😂
sek_kahve Gunes_12 afiyet olsun hayatım ben daha kahvaltıya oturmadım ama dün akşam abimin elinden kahve içtim onu paylaşayım ❤️❤️
mrsjale Gunes_12 oh afiyet şeker olsun ben kahveyi öğlen arası içicem inşallah 😅 şimdilik sadece detoks suyumu içtim oğluşum yeni uyandı üst baş ve bez değişimini yaptım , kahvaltıyı hazırlicam 😍
sek_kahve Gunes_12 😂 karşılığında bugün kahvaltıda menemen yapıcak bibersiz, ben de onu övücem öyle anlaştık
mrsjale Gunes_12 anne kadınların kahvaltı hazırlama saati geldi o zaman hepimiz hazırlık aşamasındayız 😅
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde her ay düzenli olarak ilk 3 günüm günde 3 kez ağrı kesici içmekle geçiyor hahahahahha
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Aa çocuk dogurunca geçti benim genç kızken bana da zordu bundan sonra kolay geçer inşallah.😀
Meriskus Gunes_12 afiyet olsun henüz çay içiyorum kalkınca biton iş beni bekler 🙋🏻♀️ işlerim bitsinde kahve keyfi yapıcam inşallah