Gunes_12 AngrBoda_ Yok dün gece baya ağırdı sabah buz kattım hafifledi ağrısı şuan üstüne basınca ağıriyor
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet insan sabırsızlanıyor, cümle kursun , bilmiş bilmiş cevaplar versin istiyo 😅 bende öyle yani kendini ifade edebilsin artık azıcıkta olsa diyorum ama demek ki daha zamanı var bekliyoruz 😍
Gunes_12 NewMomm1 Dün kızım ayağıma ses bombası var onu düşürdü şişti morardı gece çok ağırdı geçti şükür hafifledi ağrısı
Gunes_12 Sabah kahvesi geldi hanımlar @Kocamdaaakocammm @Simsimy @Cennetkokulum___ @Deletedmom_110 @Meri-Mel @NewMomm1 @nescafebagimlisi @anabarbie @AngrBoda_ @Beyninizikullanmakucretsizdir @LavininAnnesii @Dondurmalikahve @Meriskus @AdaBebekAnnesi @Atlasdunyam @agzimizintadikacmasin @sek_kahve @Cicektebenimcicekligunlerde @mrsjale @pinkooo_02 @orjinalhoptiri @SiprayiL @kahvepres @morkelebekk54 🥰🥰
sek_kahve Gunes_12 afiyet olsun hayatım ben daha kahvaltıya oturmadım ama dün akşam abimin elinden kahve içtim onu paylaşayım ❤️❤️
mrsjale Gunes_12 oh afiyet şeker olsun ben kahveyi öğlen arası içicem inşallah 😅 şimdilik sadece detoks suyumu içtim oğluşum yeni uyandı üst baş ve bez değişimini yaptım , kahvaltıyı hazırlicam 😍