mrsjale pinkooo_02 benimde öyle mecburen yapıyorum bebişten sonra tabi ondan önce böyle bi mecburiyet hissetmiyordum 🙈😂
mrsjale pinkooo_02 öyle vallahi ne yalan söyleyeyim , ondan önce eşimle başımızın çaresine bakıyorduk ne olsa yerdik 😂 ama bebiş olunca ona göre oldu herşey ne sever ne yer ne sağlıklıdır
pinkooo_02 mrsjale kesinlikle haklısın bizdede durumlar aynı kuzum Rabbim cocuklarimizi korusun bizlere bağışlasın inşallah 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Merhabaaa.😘😃 Günüm vardı bugün yedim içtim biraz kaçırdım o yüzden daha yemek yemeyi düşünmüyorum bugün inşallah yemem.😃 Siz neler yaptınız.?
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 O 🦋 bambuyu bize bırak.😃 Afiyet olsun canım bende arkadaşlarla içtim bugün ama çeken olmadı kalabalıkta unutuluyor.🙈😃
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 insanın kız kardeşinin olması ne mükemmel bir şeydir 🌸 Sohbetiniz bol olsun. Maalesef kız kardeşim yok olmasını da çok isterdim😳🥰
nescafebagimlisi Bugün buraya gelemedim ay fenalık geçiriyom ahahahaha Eve geldik annemlerden yemek bile yok evde yarının yemeğini bu gece yapıcam çok sıcak hava 😂 Salondaki çiçeğimin saksısına da karınca dadanmış nasıl giderler acaba bilen varmı 🙏
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Tarçın, sigara külü saksının dibibe limon hiçbiri gecirmezse saksinin yanına veya suyuna sulandırılmış çamaşır suyu veya pril içinde ki klor hem besliyor hemde haşerattan uzak tutuyor.