Gunes_12 kahvepres Gece doğru düzgün uyumadım sabah da erkenden kalktım sinüzit var o tutu basım baya ağıriyor 😭
kahvepres Gunes_12 gecmiş olsn cnm uykuszlk zor yhaa insan mahvoluyor heleki 8 nci aydan 12 aya uykuları cok düzensz oluyorr bizimki 15 aylık oldu doğrusu hala düzenszde ayrı bi konu oda o uyursa sende vur kafayı uyu bugün
Gunes_12 kahvepres Uyudum uyuyunca ama yetmedi bide kardesim gelecek öğleden sonra evimi bok götürüyor 😏
kahvepres Gunes_12 öyle valla insan sarhoş gibi oluyor evi boşver cnm yabancı değil kardeşin cocuklu ev öyle
Gunes_12 @sek_kahve @Meriskus @Ecemsultan @anabarbie @nescafebagimlisi @NewMomm1 @Cicektebenimcicekligunlerde @Simsimy @KorkmaYemem @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @LavininAnnesii @AngrBoda_ @kahvepres @morkelebekk54 @Dondurmalikahve @Beyninizikullanmakucretsizdir @Atlasdunyam Kızlar Napıyorsunuz 🥰🤣
SweetMom__ Gunes_12 hello asko ben dün gece evi hortumla yıkadım şimdi yemek yapacam taze fasulye etli yanına şehire pilav yanına cacık yanına tatlı olarak oglumu yicez😂😂🍯❤🐝🐣
kahvepres Gunes_12 aynen öyle bende bu kızı uyutrsam viladam lavabo banyo tozumu alcmda uyumuyrrr cıldrcmm bn uyucm onun yerine artık vileda yaptm şimdi pat kaydı düştü bunu uyutmadan ne mümkn temzlk🤣
LavininAnnesii SweetMom__ Ayy ne güzel menü canım çekti🤤 Kocam taze fasülye yemiyo o yüzden hiç yapamıyorum😥
SweetMom__ LavininAnnesii tesekur ederim canım benim gel beraber olsun benm eşimde patlıcan yemiyor icni yiyor dışını sevmiyor 🙆♀️