nescafebagimlisi @Hoptirililaylalaylaylilaylom bende bir umut hala yağıyor sandım biraz önce dışarı çıkarken 😂
morkelebekk54 Gunes_12 ay Allah yardimcimiz olsun 🤲🏻nasil uyutuyosun peki sallayarak mi bizim ki anca ayagimda duruyo butun gun hel ayagimda anca geceleri derim uykuya dakiyo o zama yataginda yatiraniliuorim
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom aynı aynı yanıyor 😂 Ama bugün düne göre daha iyi hava en azından dısarda oturuluyor ya neydi o dünki havalar 🙄
mrsjale pinkooo_02 bebiş bende geç görüyorum zaten yorumunun üstüne 9 saat geçmiş 😅 günaydın iyi geceler modunda takılıp birbirimizi bırakmıyor oluşumuz bence çok romantik 😍🥰 hahahh
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Sizin orası neresi bilmiyorum da İzmir Antalya Muğla gibi değildir,ama yinede sıcak tabii
AngrBoda_ kahvepres Okula giden oğluşum var köyde kv ile birlikte yaşıyorum dükkan var mecbur kalkıyorum canım işinse kalkmaa 😂🥴
kahvepres AngrBoda_ ahaha haklsnn sendeee cnm erken uynmklaa neyse güc oldun bna yataktan kalkym en iyisi 🤣