JollyBaby nescafebagimlisi Aay sen anlatınca o anı yaşadım sanki😂 allasen bi cekselerde şu dışı kurtulsann
nescafebagimlisi JollyBaby evet ya devlet olunca böyle oluyor , özel olsa ver parayı anında çeksin ama 20 lik dişler de çok pahalıymış paramı çöpe atamayacağım mecbur bekliyorum şuanlık beni rahatsız etmiyo hahsjsjsk
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Eyii güzel yoğunluk bazen iyidir insanın canı sıkılmaz 😂
anabarbie SweetMom__ 😂😂ben demesem bulmayacaktin birdr hackerim diyorum sana kim diyor bnden başka onu haaa
SweetMom__ anabarbie askm hesaplara girmek mahrem özel oluyor ve suç hapis var nasil girem söyler misin 🤔
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde evet aşkom ben bunları kesersem aylık 3000 karım var en az🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Sen bunları yiyince umutsuz kadınlar dizisinde ki Nermin gibi olmam lazım.😃
AngrBoda_ Gunes_12 Onun kocasının ağzı var dili yok vur eline al ekmeğini 😂benimki öyle mi 🥲
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Yaa öyle çok gezilecek bir yeri yok küçük bir şehir kale var müze var gece çok güzel oluyor Amasya Bende yıllardır gitmiyorum Çorum bana daha yakın Hamamözü ilçesindeyim ben Amasya’nın
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ yazları Bizim buralar kadar sıcak mı oralar peki? Bugün kaç kere duşa girip su dökundum saymadım
SweetMom__ anabarbie gel gel karpuz milkshake yaptm evde bozulmak üzere iken onu blendirden geçirip süzüp dolaba koydum sonra bardağa döküp içine buz atim ohh miss 😄😄