kahvepres orjinalhoptiri bakym bende olmasa köri soslu kremalı makarna yaninada birz gôgüs kaptrm günü🤣
JollyBaby nescafebagimlisi Aman iyi olunn bebitolar da iyi miğ Niçün sabirrr? 😂 benim kaynanam herkesin kaynanasina benzemiyor kuzucugum bir gaynana düşün sabah uyandirmiyor, uyandigin vakit ise kahvalti hazırlamaya girisiyor öyle birkaynana işte (Ustelik kendileri yiyip kaldirmis oluyorlar) 2.posta bize ozel sjdjd😂.
nescafebagimlisi JollyBaby Aaaa öyleyse maşallah 🧿 Böylesi bize denk gelmedi o yüzden hepsine ön yargılıyız akfkskd Benim bebe iyi seninki nasıl, minik fare 🙈 Ben iyi değilim ama sıcaktan fenalık geçirecem hahaha Birde diş çektircem bugün onun gerginliğiyle ekstra sıcak 😂
orjinalhoptiri AngrBoda_ bırakacağım dedi iki gün içmedi. Sonra Ailesi yüzünden kavga ettik içmeye başladı daha da karışmıyorum.
mrsjale LavininAnnesii izlemeyenler vardır detaya girmek istemedim ama yok böyle canilik , inşallah yalandır sadece korkutmak için uydurmuşlardır 🫢
JollyBaby nescafebagimlisi Şuan buranin hava durumu ile oraninki kapışır kac derece şuan orada ? 😂 burası 37 bugün biz de yaniyooogk allahtan klima var nem yok o iyi iste gölge güzel esiyor jdjd Çok şükür ya gaynanam iyi insan. Rabbım keşke herkese böylesini nasip etse ama maalesef geneli kötü normaldir on yargı :( İyi olsun bebistoss öp yerime😍 benim farede büyüyor ya çok değişti hal ve hareketleri 🥲
nescafebagimlisi JollyBaby aşkım antalya türkiyenin en sıcak yeri olmuş 46,2 dereceyle 🥵🥲 İnanki 5 dk cıkıyorum kapıya basıma ağrı geliyor sıcaktan bayılacağım Sende benim yerime minik fareyi öp kokla , ayaklarının altını öp bol bol yerim onu ben 🥹💕