AngrBoda_ Gunes_12 Benim ki ütü yapıyorum diye kızıyor fatura çok geliyormuş yapma benimkini diyor nasıl yapmayım😬
AngrBoda_ Meri-Mel Çiftlik de yok tarlamız da yok bacım bir bahçemiz var o kadar ona da kayınvalidem bakıyor benim dükkanım var ona inip çıkıyorum bizi burada tutan tek şey dükkan bir de bahçemiz yoksa kapımızda köpeğimiz bile yok kamera takılı gerçi 😄😁
mrsjale Gunes_12 heh iyi bari yalnız olmadığıma eminim zaten bu konuda 😅 bende şimdi sil süpür yapıcam imkanlar el verdiğince (oğluş bırakırsa yani) 🙃 asla bana ev süpürtmüyo kendi yapmak istiyo , süpürge de kendinden iki kat büyük 😍🥰
AngrBoda_ Gunes_12 Anasının dibinde zaten nereye paketliyorum😁Yok Allah var herşeyi ne istersem alır borçlu benim kocam kafaya çok takan birisi bir yerden kısmaya çalışıyor garibim bir kaç gün önce canımmm motorumu sattı çok üzüldüm 🥲
bizdejantikizlardik Gunes_12 Afiyet olsun canım. Ben dün hallettim o işleri rahatım 😂 Kızım da uyuyor dizi izliyorum öyle. Akşama çorba yapcam sadece kocamla diyete başladık 🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Kapatacağım diyor da bu manyak gitsek bile anasıgili de götürür geçen gün öyle diyor bir yandan da eskiden ne güzeldi başbaşaydık diyor ne yediğini o da bilmiyor😄
bizdejantikizlardik Gunes_12 Ayy sağol hayatım biraz göbeğim var yediğim zaman çıkıyor. Denize giderken mayo giycem o göbek çıkarsa rahatsız olurum 😂
Gunes_12 AngrBoda_ Kanka o zaman bir şey diyemem bende kendime bir şey alamama hastalığına yakalandım kurtarın beni 🤣🤣