Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Biraz ortalık karışmıştı dün ama sabah kendo kendine düzeldi iyiyim galiba bende anlamadim.😂😂
mrsjale Gunes_12 tam o aylarda bişey var ya bizimki de öyleydi sabaha kadar çok uyanırdı geçecek tabi ama zorluyor 🙃
bizdejantikizlardik Gunes_12 Bende kızımı uyuttum kahve yapcam şimdi. 4,5 ta uyandı ikinci uykuya yattı şimdi 🥲
Gunes_12 mrsjale Beni sinir eden uykusuzluk değil eşimin sorumsuzluğu uyuyamıyorum ben deyip salona gitti yattı
mrsjale Gunes_12 alıştırma sonra hep salonda yatmak istiyorlar , nerden biliyorsun diye sorma 🙈😂 benimki de salonda yatardı ama oğlan her uyandığında uyanması için çeşitli gürültüler çıkararak sabote ediyordum uykusunu 🙈
nescafebagimlisi bizdejantikizlardik dayanamıyoruz 🥹 Klimayla duruyoruz yoksa fenalık geçiririz galiba
bizdejantikizlardik nescafebagimlisi Ayy Allah kolaylık versin biz burda(Samsun’da) 30 u geçince bayılıyoruz 😂 abartıyormuşuz
mrsjale Kocamdaaakocammm kriz geçirmeden çocuk büyütebilen analara da selam olsun 😂😅 ben de bişey yediremiyorum suan aşırı daraldım yemiyo iştahsız
nescafebagimlisi bizdejantikizlardik Hahahaha abartıyormuşuz demene gümledim şuan 😂 Gerçekten çekilmiyor ya sıcak, soğuk bir şekilde idare ediliyor da sıcağa çıplak gezsen çözüm yok 🥲
Gunes_12 mrsjale Aşkım ben alistirmiyorum sorumsuzlugu canımı sıkıyor sanki sadece benim sorumlulugum var gibi davranıyor bana diyor gündüz uyuduğu zaman uyu iş yapma ee yapmasam da olmuyor
Kocamdaaakocammm mrsjale Benim sebebim gidip dolaptan şu sisesini alıp konpile salon halisin dökmüşlerr🥹🥹 Yaaa neden ki