Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Mavi boncuk bitmedi ni daha dağıt dağıt boynuzlarimiz ülke sınırını aşacak 😂 .
mrsjale Dondurmalikahve olmadı yine yokuş yaparsa açık açık sor neden böyle yapıyorsunuz başka bi sebebi varsa bilmek isterim de bence
Dondurmalikahve mrsjale İş halloldu yarın gelin dedi sanırım kafası karışık zamanına denk geldim normal iyi bir öğretmen sabah şaşırdım sanırım bu ara yıl sonu telaşına denk geldim
mrsjale AngrBoda_ Allah kimseyi düşürmesin çok zor gerçekten madde olayına girince her türlü bela ardından geliyo zaten
Dondurmalikahve kahvepres Hayır en yaşlı benim (hepimiz birbirimizi korumak için üst üste en yaşlı benim yorumu atıyormuşuz skjsjsjs) hani hayır ben yaptım deyip bir suçu üstlenirler ya filmlerde 🤣🤣
morkelebekk54 Gunes_12 sen bensiz devam et bacim biz senle kahve ortagi olamadik 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ uyandi benim ki
morkelebekk54 Gunes_12 aski benim bebe nkrmal degil ondan 😂😂😂😂 tovbe yarabbim ya. Ne bileyim ya sicaktan mi uyumuyo nabiyo anlamadim gece araliksiz uyuyo anca emmeye uyaniyo o kadad. Muhtemelen ondan