Berilsmom13 Gunes_12 kocama kalsa hemen ama yok en azından şu tuvalet işini çözmesi lazım 3 ten önce istemiyorum ben
morkelebekk54 Gunes_12 günaydın asko nabersiniz ☺️ ay ben iyiyim cok sukur de tek sirun cok sicak 😂 yaniyorum resmen
anabarbie Gunes_12 ediyorum knk sen olmasan ben diye birşey yoktu🤲😁 Allah beni senin başından eksik etmesin agminnn
morkelebekk54 Gunes_12 bebis nasil olsun cok sukur iyi emdi uyudu kiz cocuk sicaktan uyumuyomis 😂 3 gundur yatak odamda takiliyorum gunduz daha serin olsugu icin oturma odama sabahtan aksama kadar gunes vuruyo uyumayan bebe yatak odasinda uyuyo suan 😂
Gunes_12 Berilsmom13 Bende istiyorum peş peşe buyusunler sonra çocuk defterini kapatayım diyorum sonra diyorum ki en azından tuvalet eğitimi vereyim kendini ifade etsin sonra bide 2 yaşta kiskanclik çok oluyormuş
Kocamdaaakocammm anabarbie AnnaKurt Aşk olsun arkadamdan dedikodumu yapmışsınız 🥲 Siz beni yatıyor sanın 7 den beli ayaktayim dip köşe sildim süpürdüm bebeleri banyo yaptırdım hali yıkadım
morkelebekk54 Gunes_12 maalesef yok kuzum ya insallah bu evden cikcaz deprem riskinden dolayi o zaman klima da seceneklerimin arasinda olucak bakalim hayirlisi
Berilsmom13 Gunes_12 evet benim kızımda aşırıydı azaldı şükür ya babası soruyo bizde bebek alalımı diye ebet babacım diyor 😂